DIY // Harry Potter varázspálca

by - csütörtök, december 28, 2017

FIGYELEM! A BEJEGYZÉS, NEM MÁGUSOKNAK KÉSZÜLT, ÍGY OLYAN SZAKSZAVAK TALÁLHATÓAK BENNE, MINT A RAGASZTÓPISZTOLY, ÉS TÁRSAI. HA ÖN MÁGUS, NE IS PRÓBÁLKOZZON -E SZAVAK MEGÉRTÉSÉVEL, MERT ÚGYSEM JÁR SIKERREL.
KÖSZÖNJÜK!



J.K.Rowling, 7 kötetben írja le Harry, Roxfortos életét, így mutatva be a tudatlan muglinépnek,  hogy milyen, a mi világunk.
A könyv és a filmsorozat is osztatlan sikert aratott, és sok mugli ezen felbuzdulva, varázspálcát, időnyerőt, vagy másféle varázserővel bíró tárgyat akar beszerezni, mind a mai napig.
Természetesen, ez nem egészen sikerül nekik, de ők még így is tökéletesen elégedettek azzal, amit kapnak.
Az egyik kedves barátom, aki nem birtokol semmiféle varázserőt, épp a minap mondta, hogy  imádja Roxfortot és a varázsvilágot.
Mivel hamarosan itt van a születésnapja, gondoltam ellátogatok Ollivanderhez, hogy együtt találjunk valami módot, hogy, hogyan is kéne egyszerűen varázspálcát készíteni, a barátnőm számára.
Ollivander, volt oly kedves és megengedte, hogy közzé tegyem itt, a varázspálca elkészítését, hogy több mugli is eltudja készíteni magának, eme csodás tárgyat.

Hozzávalók:

Evőpálcika, vagy más fából készült tárgy
Ragasztópisztoly
Festék
Drót
Az elkészítése, igen egyszerű annak, aki tudja, hogy kell használni ezt a pisztoly alakú valamit, ami forró ragasztót öklendez ki magából.
Ellenben, ha nem tudod használni, kérj meg egy felnőtt muglit, hogy ezt a lépest ő végezze el helyetted.
Az én ujjaim, még mindig rettentő mód fájnak, az égető ragasztó miatt, csak ezért figyelmeztettelek titeket.


Csak fel kell vinni, a fa pálcára a ragasztót, olyan mintázatban amit viszont akarunk látni majd, az elkészült remekműn, és lényegében a dolog fő lépésével, készen is vagyunk.
Ha a bot, elnyerte végleges alakját, elkezdhetjük lefesteni.
Ezek után, már a kész pálcát tarthatjuk a kezünkben, ami egy Harry Potter fan számára, bizonyára felbecsülhetetlen érték lesz.

Csíny letudva.

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Tegnap csináltam meg ugyen ezt a bejegyzés instagrammon.Ugyan ezzel a leírással.De tök mindegy...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó cikk lett!
    Ezt tuti elkészítem majd a barátomnak, nagy H P fanok vagyunk.
    Köszi, hogy megosztottad :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    Nagyon megmosolyogtattál ezzel a cikkel, teljesen váratlanul ért ez a felszólítás az elején, és nagyon kreatívan oldottad meg! Szereztél egy feliratkozót.
    Boldog új évet! :)

    VálaszTörlés